Projecció de pel·lícula

Divendres 25 d'octubre - 18:30 h - 20:30 h

Projecció del documental “Fills de la Utopia”

El projecte “Fills de la Utopia” és una iniciativa encaminada a preservar les veus i les històries de les primeres generacions de migrants que van arribar a Catalunya.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal garantir que les generacions actuals i futures no obliden el passat, que està profundament lligat a la migració. Al mateix temps, busca construir un futur més inclusiu i prometedor per a tots els habitants de Catalunya.

Per a aconseguir aquesta fita, el projecte ha anat recopilant testimonis i relats en primera persona de persones migrades a Catalunya o de les seves famílies. Aquests testimonis són vitals per entendre les experiències, els reptes i els èxits d’aquelles persones que van obrir el camí cap a la integració i la convivència intercultural. Així, a través d’aquestes narratives, s’ha captat l’essència de la història de les migracions a Catalunya i transmetre-la de manera significativa a les generacions futures.

El resultat final d’aquesta iniciativa és un documental que recull les vivències i les perspectives de les persones migrades i les seves famílies a Catalunya. Es vol presentar aquest documental en diferents espais a les quatre grans ciutats catalanes: Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida, amb l’objectiu de compartir les històries i les experiències amb un públic ampli i divers. A través d’aquesta difusió, es busca no només preservar les memòries i les contribucions de les persones migrades, sinó també fomentar el diàleg i la comprensió entre les diferents comunitats a Catalunya.

Quan i on

Data i hora

Divendres 25 d'octubre - 18:30 h

En col·laboració amb Azahara.org.

Veieu el Tàiler: https://www.youtube.com/watch?v=39fx6TTnqzo

 

Preus

Socis — Gratuït

No socis — Gratuït

Comparteix amb amics

Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Kit digital