Organitza el teu acte o rodatge amb nosaltres

Ubicació excel·lent

Una ubicació immillorable en ple centre de Barcelona

Edifici històric/Espais singulars

Un edifici històric ple de racons amb un encant arquitectònic especial

Jardí històric

Un jardí ideal per acollir tota mena d'actes culturals

Descomptes per a socis

Els socis de l'Ateneu gaudeixen de preus especials reservar sales

Wifi

Totes les sales disposen de wifi gratuït

Càtering

Cafeteria-Restaurant al mateix edifici

Streaming

Visualització dels actes en directe a través de la pàgina web de l'Ateneu.

Seguretat

L'edifici compta amb control d'accés per garantir la seguretat de l'esdeveniment

Els Espais
Necessitats / Opcions

L’Ateneu compta amb un seguit de sales en les quals es duen a terme els actes culturals propis i els sol·licitats per entitats externes. Des de la sala d'actes Oriol Bohigas on tenen lloc els actes en els quals es preveu una gran afluència de públic, a d'altres de dimensió més reduïda, com la Pompeu Fabra que s'utilitza principalment per a les tertúlies. Aquí trobaràs les característiques de cadascuna d'aquestes sales.

Sala d'actes Oriol Bohigas

349.22 m2 - 239 persones

Sala estil auditori per a tot tipus d’activitats: conferències, taules rodones, concerts, propostes artístiques singulars, lectures teatrals dramatitzades, jornades, projeccions, videoconferències, etc.

Sala Elionor Serra i Cisa

34.42 m2 - 14 persones

Sala especialment idònia per a reunions, presentacions de petit format i seminaris.

Sala Mercè Rodoreda

44.65 m2 - 29 persones

Espai configurat especialment per a cursos, seminaris i activitats docents.

Sala Valentí Almirall

68.69 m2 - 20 persones

Sala destinada a l’ensenyament, a la pràctica i a les competicions d’Escacs. Espai polivalent per a realitzar reunions, classes o treballs en grup.

Sales de petit format

24 persones

Una quinzena d'aules, amb capacitat d’entre sis i vint-i-quatre persones. Uns espais molt versàtils que permeten usos diversos: tant es poden dur a terme cursos o seminaris, amb una taula central; com reunions o trobades de grups reduïts, o ser usades com a espai d'estudi.

Sala de Juntes

51.84 m2 - 16 persones

Sala ubicada a la planta principal, amb una taula central. Idònia per a dinars o sopars d’empresa, reunions i rodes de premsa.

Sala Pompeu Fabra

129.13 m2 - 30 persones

Sala ubicada a la segona planta, forma rectangular i diàfana. Idònia per a tertúlies i tertúlies-dinar o rodes de premsa.

Sala Josep Maria de Sagarra

81.04 m2 - 66 persones

Sala ubicada a la quarta planta, forma rectangular i diàfana, amb capacitat per a 66 persones. Idònia per a conferències i presentacions de llibres.

Sala Jacint Verdaguer

67.88 m2 - 70 persones

Sala ubicada a la planta baixa, forma rectangular i diàfana. Idònia per a conferències, debats o seminaris.

Els espais singulars

L’Ateneu compta amb un conjunt d’espais amb un encant arquitectònic especial, que esdevenen punt de trobada i relació de socis i visitants.

Jardí de l'Ateneu

465.08 m2 - 240 persones

Un dels tresors de l'entitat. Palmeres altíssimes, un estany amb brollador i nenúfars, i uns parterres amb formes geomètriques que fan d'aquest espai el lloc ideal per a activitats molt diverses. Habitualment és lloc de trobada i estada dels socis de l’entitat, però pot acollir tota mena d'actes culturals, des de concerts a presentacions de llibres o projeccions de cinema.

Entrada de carruatges

143.39 m2

Una majestuosa portalada dona accés a l'Ateneu, amb la seva característica coberta amb lluerna. Pot acollir activitats en un format més informal i, sobretot, a peu dret: petites presentacions, petits muntatges musicals, lloc de vernissatge, etc.

Biblioteca

Espai modernista que es caracteritza per la intervenció arquitectònica i decorativa de Josep Maria Jujol. Una de les biblioteques més importants de Catalunya per la seva riquesa bibliogràfica

Contacte

Contacte

Paqui Lorite
plorite@ateneubcn.cat