Avantatges

Per ser soci de l’Ateneu pots gaudir d’un seguit d’avantatges. Alguns dels quals estan relacionats amb l’ús de l’Ateneu i d’altres amb diverses activitats culturals que es duen a terme en altres entitats. Per exemple, tindràs accés lliure a la Biblioteca privada civil més important de Catalunya, la de l’Ateneu, o gaudiràs de descomptes importants en els cursos de l’Escola d’Escriptura. També pots gaudir dels descomptes en les entrades del Teatre Tantarantana o en la compra de llibres a La Central. Aquests són només uns exemples de tots els avantatges que té ser soci de l’Ateneu.

En aquest espai tens la informació al dia de les entitats culturals i les empreses en les que gaudiràs de descomptes i bonificacions, presentant el carnet de soci de l’Ateneu. També trobaràs tota la informació detallada referent als avantatges permanents dels que podràs gaudir a dins de l’Ateneu Barcelonès.

Ofertes permanents

Ofertes puntuals

Teatre Poliorama

Tots els socis obtindreu un 20% de descompte a l’espectacle:

EL MÈTODE GRÖNHOLM ( Jordi Galceran)

Fins al 20 de desembre i a partir del 10 de gener.

Només cal que utilitzeu el següent codi promocional: 20ATBA (2 entrades per persona) quan feu la compra d’entrades en línia, al web del Poliorama.

Preu: Fes-te soci des de 34€ Inscriu-te