Presentacions de llibres dels socis i sòcies

El soci de l’Ateneu Barcelonès té dret a la cessió gratuïta d’una sala, preferiblement la sala Sagarra, per a la presentació d’un llibre del qual és l’autor o curador.

La normativa i els requeriments són els següents:

1 -. La sol·licitud (trobareu el document a sota) s’ha de presentar, conjuntament amb un exemplar del llibre, a Atenció al soci (planta baixa) o al departament de Comunicació (tercera planta). L’exemplar del llibre es lliurarà a la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès com a donació de l’autor i formarà part de la seva col·lecció.

2-. L’Ateneu Barcelonès respondrà la petició com a màxim quinze dies després de rebre la sol·licitud.

3-. En cap cas s’acceptaran llibres contraris als drets humans o als valors inspiradors de l’objecte social de l’Ateneu.

4-. En el cas dels llibres col·lectius, només tindran dret a la cessió gratuïta de la sala si el 50% dels autors són socis de l’entitat.

5-. La presentació es difondrà a través del programa d’activitats de l’Ateneu Barcelonès i a la seva pàgina web a l’apartat “Els llibres dels socis”. També es farà difusió per xarxes socials.

6-. La presentació tindrà lloc en funció de la disponibilitat de dates i espais d’acord amb el calendari d’elaboració del programa d’activitats mensual.

7-. En cas de sol·licitar la sala d’actes Oriol Bohigas, el soci o l’editorial s’hauran de fer càrrec del cost del lloguer de la sala i el del tècnic de cabina (40 €/hora +IVA).

8-. Durant l’acte es permetrà la venda d’exemplars, l’Ateneu facilitarà una taula a l’entrada de la sala per dipositar-los.

9-. En cap cas l’Ateneu Barcelonès cedirà més d’una vegada una sala per a la presentació del mateix.

10-. L’ús d’un espai addicional per al servei d’una copa de cava l’indicarà l’Ateneu. El servei l’haurà de fer una de les empreses concessionàries de restauració de l’Ateneu.

11-. L’autor del llibre, responsable de la presentació, haurà de complir la normativa vigent d’ús d’espais de l’entitat.

Sol·licitud per a la presentació

Complimenta-la

Normativa de presentacions del llibres dels socis/sòcies

Descarrega-te-la

Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Kit digital