Dimarts 18 de juny - 19:00 h - 21:00 h

Festa dels premis Núvol i Cafè Continental

Vine a La Festa de Núvol & Cafè Continental i coneix personalment els artistes que han guanyat els Premis Núvol 2023. Farem el lliurament de premis i una celebració amb música i refrescos. Us hi esperem!

Tindrà lloc una tertúlia dinamitzada per membres de la comunitat cultural jove Cafè Continental i una actuació musical especialment ideada per a l’ocasió, a càrrec de la cantant Júlia Colom.

La beguda estarà inclosa… però la companyia i la conversa, les poseu vosaltres.

El programa de la festa serà el següent:

19h – Lliurament dels Premis Núvol 2023 als guanyadors: Eloi Creus (Premi Homo Fabra), Anna Pazos (Premi Punt de Llibre), Marcos Mezquida (Premi La Ruta del Jazz), Júlia Colom (Premi Calàndria), Albet Pascual (Premi L’Apuntador), Matías Tolsà (Premi El Web Negre), Cèsar Favà (Premi Galeries), Elena Martín (Premi Pantalles), Cinta Vidal (Premi Sa Il·lustríssima) i Raquel García-Tomás (Premi Cast@fiore).

19:30h – Tertúlia oberta amb els premiats i premiades amb una conversa informa dinamitzada pels membres del Cafè Continental, la tertúlia jove de l’Ateneu Barcelonès.

20:30h – Actuació musical especialment ideada per a l’ocasió a càrrec de la cantant Júlia Colom.

21h – Beguda, pica-pica i més música. La manera ideal d’acabar la festa al Jardí Romàntic de l’Ateneu Barcelonès.

Inscriu-t’hi!

Aquest acte Núvol-CafèConti / CafèConti-Núvol, servirà per celebrar la cultura, per felicitar els 10 anys de la revista Núvol, i també per retrobar-nos i acabar el curs a l’espai del jardí de l’Ateneu que serà, de nou, el millor oasi cultural de Barcelona.

Quan i on

Data i hora

Dimarts 18 de juny - 19:00 h

Localització

Jardí

Participants

Preus

Socis — Gratuït

No socis — Gratuït

Comparteix amb amics

Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Kit digital