Juliol a la fresca -

Concerts

Dijous 18 de juliol - 20:00 h - 21:00 h

Música de la Mediterrània amb Neila Benbey [Juliol a la fresca]

En aquest concert, la cantant algeriana Neila Benbey farà un recorregut pel Mediterrani amb cançons de Tunísia, Egipte, Líban, Espanya, França i sobretot Algèria.

Després de tot el que està succeint aquest últims anys, i davant de la injustícia de la guerra i dels trasllat forçats, dels quals Neila Benbey és un un exemple, farem memòria a través de cançons de diferents pobles del mediterrani, cantant per l’entesa entre cultures, i per la riquesa de la diversitat.

Neila diu: “ jo crec que la música alimenta l’ànima, és vida, i sobretot no te fronteres ni necessita visats. És com les espècies, quan emprem el safrà o la canela, tanques els ulls i de seguida et trobes en un altre país, en un altre cultura. Et fa viatjar igual que la música i t’encisa els sentits“.

En aquesta ocasió vindrà acompanyada per músics que han format part de la seva carrera musical aquest últims 20 anys i que formen un ampli ventall cultural en les músiques del mon.

En col·laboració amb l’Institut Europeu de la Mediterrania (IEMED)

Quan i on

Data i hora

Dijous 18 de juliol - 20:00 h

Localització

Jardí

Benvinguts al Festival d’Estiu de l’Ateneu 2024!

Un altre “Juliol a la Fresca” al nostre jardí us espera amb propostes culturals originals, riques i emocionants.

Activitats de la vesprada, sempre a les 20 hores i d’una hora de durada, i a uns preus molt assequibles -3€ per als socis i sòcies de l’Ateneu amb una consumició, i 10€ per al públic en general -.

Tasteu la cultura a l’oasi cultural del centre de Barcelona!

Veniu al jardí! Veniu a l’Ateneu!

Participants

Preus

Socis — 3€

No socis — 10€

Comparteix amb amics

Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Kit digital