Has cercat al nostre catàleg i no tenim allò que busques? T’ho aconseguim!

Amb el servei de préstec interbibliotecari tens accés al fons del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya, amb milions de documents al teu abast. Si no disposem del document que necessites omple el formulari que tens a continuació i te’l farem portar a la biblioteca de l’Ateneu Barcelonès. I sense cap cost!

També pots contactar amb nosaltres per telèfon (93 343 61 20), per correu electrònic (biblioteca@ateneubcn.cat), o bé al taulell d’informació de la Biblioteca.

Vista de prestatgeries de la biblioteca

Condicions del servei

Si ets soci, pots demanar en préstec interbibliotecari fins a un màxim de 3 documents. El servei té les següents condicions:

 • És gratuït per a documents que formin part de les col·leccions de la xarxa del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya.
 • És de pagament per a documents d’institucions que no formin part de la xarxa del Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya. El cost el fixa la institució que presta el document.
 • Les condicions i durada dels préstecs les estableix la institució que presta els documents.
 • El temps aproximat d’arribada és d’entre 10 i 20 dies.

Els documents amb signatura “GEPA” es troben localitzats en un magatzem de documents de baix ús situat a Lleida. Es poden sol·licitar en préstec interbibliotecari.

També pots sol·licitar reproduccions (fotocòpies i còpies digitals) de documents que es troben en una altra biblioteca. En aquest cas, s’aplicaran les tarifes pròpies de la institució que faci la reproducció.

Tarifes PI i SOD Préstec de documents Fotocòpies d’articles i parts de monografies
 
Catalunya (centres CCUC amb acord) 0 € 0,12 € per còpia
Catalunya i Espanya (sense acord) 8 € 5 € (per article o bloc d’1 a 40 còpies)
Europa 30 € 20 € (bloc d’1 a 20 còpies)
Altres països 45 € 30 € (bloc d’1 a 20 còpies)

  Dades del sol·licitant

  Dades del document


  Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

  Kit digital