Juliol a la fresca -

Concerts

Dimarts 23 de juliol - 20:00 h - 21:00 h

Coral Romput amb Toti Soler [Juliol a la fresca]

Coral Romput és un dels textos més representatius de l’obra del poeta burjassotí. Recull, al llarg d’un poema dividit en tres parts, els temes bàsics de l’obra estellesiana i en conforma una mena d’antologia de l’autor amb vida pròpia. El poema està organitzat dramàticament: una història que va creixent narrada des de la perspectiva del poeta, que fa una revisió de la seva existència i el fet d’escriure, a través de la pròpia vivència – marcada decisivament per la mort de la filla- que esdevé un retrat de les persones inserides en un temps, esdevenint la poetització de l’existència quotidiana, marcada per somnis, moments colpidors, esperances, records, obsessions i desitjos.

Serà el músic excepcional Toti Soler i l’experimentat actor Joan Anguera els qui ens proporcionen aquest viatge a través dels versos d’Estellés.

Quan i on

Data i hora

Dimarts 23 de juliol - 20:00 h

Localització

Jardí

Benvinguts al Festival d’Estiu de l’Ateneu 2024!

Un altre “Juliol a la Fresca” al nostre jardí us espera amb propostes culturals originals, riques i emocionants.

Activitats de la vesprada, sempre a les 20 hores i d’una hora de durada, i a uns preus molt assequibles -3€ per als socis i sòcies de l’Ateneu amb una consumició, i 10€ per al públic en general -.

Tasteu la cultura a l’oasi cultural del centre de Barcelona!

Veniu al jardí! Veniu a l’Ateneu!

Participants

Preus

Socis — 3€

No socis — 10€

Comparteix amb amics

Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Kit digital