Taula rodona

Dilluns 03 de juny - 18:30 h

El sentit de la vida poètica?

Entre Kierkegaard i Schlegel

La Universitat Autònoma de Barcelona recentment ha iniciat una modalitat de Treball de Final de Grau que rep el nom de: TFGApS, la qual pretén la realització de TFG que abordin necessitats i reptes de la societat civil, en col·laboració amb entitats socials i ambientals o centres i institucions públiques, en el marc del compromís social de la Universitat amb el seu entorn. En aquest context, durant aquest curs, la Secció de Filosofia de l’Ateneu Barcelonès ha estat en diàleg amb un estudiant de 4rt de Filosofia, l’Àngel García Miró.

L’alumne que ha elaborat un projecte entorn el sentit de la vida poètica entaularà per finalitzar el seu projecte un diàleg amb el filòsof i antic professor de la Universitat de Navarra Jaime Nubiola per tal de continuar la reflexió i traslladar la qüestió entre els membres que assisteixin a l’acte.

L’objectiu d’aquest petit acte és poder pensar conjuntament el sentit de la vida poètica, tenint com a punt de partida les reflexions de Kierkegaard i Schlegel, però sense restringir-se a aquesta base teòrica, per tal de traslladar el debat teòric en l’àmbit pràctic.

Quan i on

Data i hora

Dilluns 03 de juny - 18:30 h

Localització

Petit Ateneu

Participants

Jaime Nubiola

Doctor i professor en Filosofia

Àngel Garcia

estudiant de 4rt de Filosofia de l’UAB.

Presenta l’acte: Martí Sarri, adjunt.

En col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Preus

Socis — Gratuït

No socis — Gratuït

Comparteix amb amics

Ateneubcn.cat participa al Programa KIT DIGITAL, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU.

Kit digital